Politică

Primarul din CUZA VODA- Calarasi, Adrian POPA , RAPUS de COVID/DUMNEZEU sa te ODIHNEASCA !

Unul dintre cei mai iubiţi politicieni din Călăraşi, ucis de COVID la doar 38 de ani. Doi copii minori au rămas orfani de tată

Adrian Popa, primarul comunei Cuza Vodă, a murit FOTO Facebook/Emil Florian Dumitru

Unul dintre cei  mai iubiţi politicieni din judeţul Călăraşi s-a stins fulgerător, la 38 de ani, lăsând în urmă durere şi regrete. Adrian Popa, de profesie inginer, primarul comunei Cuza Vodă, a fost ucis de COVID-19. Doi minori au rămas orfani de tată.

Adrian Popa a fost infectat cu noul coronavirus, dar organismul său nu a reuşit să-l învingă. Soţia a fost şi ea bolnavă de COVID, dar şi-a revenit, spun surse apropiate familiei. Ambii au fost internaţi la un spital din Bucureşti, însă pentru Adrian Popa nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul suferea de diabet, obezitate şi avea dificultăţi respiratorii. Deşi iniţial părea că starea i se îmbunătăţeşte, virusul a făcut ravagii. Cu tot tratamentul administrat, eforturile medicilor au fost în zadar. Plămânii i-au fost grav afectaţi de acest virus, ajunsese în ultimele zile cu saturaţie 70-80. Duminică, 21 februarie, bărbatul s-a stins din viaţă.
 “Vestea că Adrian Popa, primarul localităţii Cuza-Vodă, s-a stins din viaţă, lăsând în urmă durere şi tristeţe, ne-a şocat pe toţi. Probabil numai Dumnezeu ştie de ce a ales ca drumul său în viaţă, alături de cei dragi, să se termine mult prea devreme.
Nu am pierdut doar un coleg liberal, ci şi un prieten, un om destoinic şi onest. Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu să te ierte, Adi!”, a scris pe pagina sa de socializare Emil Florian Dumitru, deputat de Călăraşi.
Moartea fulgerătoare a lui Adrian Popa a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că era un bărbat în putere. Şi preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă a transmis un mesaj în care îşi exprimă regretul pentru decesul prematur al politicianului:  Îmi iau “Rămas bun” de la un prieten şi un om drag sufletului meu, Adrian Popa, primarul comunei Cuza-Vodă. Cuvintele nu pot înlocui pierderea ta din viaţa familiei tale tinere şi nici din a noastră. Dumnezeu să-ţi poarte sufletul spre Lumină, Adi!
Şi PNL Călăraşi a postat un mesaj: Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Vodă, a pierdut lupta cu virusul nemilos care ne-a răpit oameni dragi. O luptă nedreaptă, a cărui victimă a căzut un alt coleg excepţional, un familist, un primar apreciat şi iubit de comunitate.
Suntem alături de familia îndurerată şi ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în dreapta sa pe bunul nostru coleg, Adrian Popa

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori