Politică

PNL Calarasi/Dupa ce a fost VOTAT de 52.000 de CALARASENI pentru functia de PRESEDINTE Consiliul Judetean, Vali BARBU a fost VOTAT de BPJ in functia de PREFECT !

 

 

 

 

 

 

In cadrul ședinței biroului politic județean al PNL Călărași a fost supus la vot proiectul privind validarea la funcția de prefect al județului Călărași. Și-au exprimat opțiunea de o ocupa funcția de prefect doi colegi liberali din cadrul organizației noastre, Nicolae Dumitru și Valentin Barbu.

În acest sens, Valentin Barbu este nominalizarea PNL Călărași pentru funcția de prefect, iar Nicolae Dumitru pentru funcția de subprefect.

Le urăm celor doi colegi mult succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul Instituției Prefectului Județului Călărași!
De asemenea, transmitem mulțumiri domnului general Marian Stoica, cel care și-a îndeplinit cu cinste, onoare și corectitudine funcția de prefect al județului Călărași.

 

Sunt politicienii diferiți de restul oamenilor? Ce îi determină să intre într-un partid politic, să își asume expunerea publică a propriilor idei, să facă față succesului sau eșecului public?

Multe întrebări și o întreagă literatură care încearcă să răspundă acestor dileme. Inca din ’90 personalitatea politicienilor a stârnit curiozitatea alegatorilor

În general, politicienii de succes au preponderent o structură de personalitate de tip legalist: sunt competitivi, ambițioși, energici, expresivi, afirmativi.

Par că nu obosesc niciodată, sunt dependenți de muncă, sunt prezenți pentru subiectele fierbinți ale zilei și reușesc să facă față unui nivel ridicat de stres.

Cum e perceput politicianul român

Pe lângă acestea, politicianul român este perceput de cetățeni ca fiind corupt. S-a solidificat impresia că: politicianul român este într-adevar un om activ și muncitor, dar muncește în interes propriu, fură, primește mită, minte alegătorii în campania electorală și ajunge într-o funcție de conducere prin pile, nu merite personale.

Astfel intrăm într-o buclă fatalistă, indusă de realitatea în care trăim, care reprezintă însă o generalizare dăunătoare. Sunt convins ca, Valentin Barbu, nu face parte din această categorie, iar dacă încearcă, va avea în mine un mare opozant

Deși persistă această imagine preponderent negativă, totuși, o bună parte dintre cetățeni continuă să aibă simpatii politice și să voteze un politician sau altul.

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori