Politică

Prefectura Calarasi: Partidele responsabile au răspuns prezent întâlnirii convocate de prefectul Marian Stoica, pe tema organizării alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020/A lipsit alianta PSD-PMP

 

 

Partidele responsabile au răspuns prezent întâlnirii convocate de prefectul Marian Stoica, pe tema organizării alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020.

Coaliția PSD-PMP nu a participat!

Luni, 9 noiembrie, președintele PNL Călărași Emil Dumitru și secretarul general adjunct al filialei, Mihnea Vasiliu, au răspuns pozitiv invitației prefectului Marian Stoica, reprezentantul Guvernului în teritoriu convocând o ședință la sediul instituției, unde a fost făcut un apel la importanța desfășurării unei campanii civilizate, decente, în care să nu existe atacuri la persoană și în care să se promoveze oferta electorală a partidelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salutăm inițiativa Prefecturii Călărași de a organiza o astfel de întâlnire și sperăm ca la următoarele discuții toate partidele să dea dovadă de responsabilitate și să fie prezente.

Totodată, facem și noi un apel către toate formațiunile politice din Călărași de a respecta procesul democratic și de a proteja cetățenii în contextul pandemiei.

Menționăm faptul că în primele zile de campanie electorală ne confruntăm cu fenomenul ruperii afișelor electorale în municipiul Călărași. Vom face sesizări organelor abilitate.

 

Material publicat la comanda PNL Călărași

CUI Mandatar 11200025

 

 

 

Autor: Mihai Palangeanu

 

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori