Politică

VIDEO/Cine l a ADUS pe Ciprian PANDEA in PNL si vrea sa l faca DEPUTAT !

Pe data de 14 , dl Pandea a fost contactat si intrebat:

Cine v a adus in PNL si ce lider va sustine pentru locul 1 la camera?

Nu m a adus nimeni, am venit singur, si pentru deputat ma sustin primarii cu care am venit !

Da, dar acei primari au pierdut sau i a luat Iliuta la PSD?

Si cu ce sunt eu de vina ca oamenii nu au cuvant!

Va multumim

 

Unul dintre oamenii din teritoriu cu care Marcel Ciolacu vroia să reconstruiască PSD-ul era Ciprian Pandea, șeful organizației Călărași, mazilit de Dragnea. Ciolacu l-a rugat insistent pe Pandea, cu declarații mierose, să pună umărul la refacerea partidului. La fel de mieros i-a răspuns și Pandea, numai că, la scurt timp a considerat că PNL e mai pesedizat decât PSD-ul și a schimbat tabăra.

14 ianuarie 2020. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre Ciprian Pandea:“ Este membru PSD, atât el, cât și tatăl dânsului și recomandarea noastră este să fie contactat și să vină cât mai repede, sunt ferm convins că împreună cu președintele vor găsi soluții și va fi respectat pentru tot ce a făcut în istoria partidului, mai ales că este un tânar de viitor.”

13 februarie 2020. Ciprian Pandea și tatăl, intră în PNL. Biroul politic județean al PNL Călărași face lege din dorința controversatului senator Răducu Filipescu și hotărăște retragerea sprijinului politic președintelui Consiliului Județean Vasile Iliuță, omul care a reușit să impună PNL în județ, în detrimentul PSD-ului. Iliuță păcătuiește că nu e în gașca lui Filipescu. În schimb, din gașca acestuia face parte PSD-istul de frunte, Ciprian Pandea, fost șef al organizației PSD Călărași. Fapt pentru care, în același Birou politic județean al PNL stabilește ca tânărul Pandea și tatăl său, să devină liberali peste noapte. Mândri continuatori ai Brătienilor, veniți dintr-un partid neocomunist. Asta, conform propriei „doctrine” liberale a senatorului Filipescu. Urmăriți, mai jos, discursul senatorului, prin care anunță „achiziția”, adică pe Ciprian Pandea, despre care aflăm că ar fi cochetat și cu Pro România. O nebunie!

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori