Politică

Daniel DRAGULIN, Ingerii sa vegheze drumul tau lin catre Dumnezeu. IERTARE si Sincere condoleante Familiei !

Încă un politician a murit din cauza COVID-19.

Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a lui Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călăraşi în perioada 2012 – 2020, preşedinte al filialei PNL Călăraşi.

 

Redactia noastra transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria lui Daniel care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naţionale pentru toţi cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”,

Surse politice declară că Daniel Drăgulin era internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Primarul avea 59 de ani şi comorbidităţi.

 

Un om deosebit, elegant, sincer şi foarte educat. Aşa îl caracterizează cei care l-au cunosct şi i-au fost aproape. De profesie inginer, Daniel Ştefan Drăgulin s-a luptat pentru binele călărăşenilor, mai întâi din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, apoi din fotoliul de primar. Sper finalul recentei campanii electorale, a anunţat pe pagina sa de socializare că a fost contact al unei persoane infectate cu COVID-19.

Din păcate, şi el a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la câteva zile. Starea sa s-a agravat şi a fost internat la Institutul Matei Balş din Capitală. Era încrezător că va reuşi să depăşească această grea încercare, dar complicaţiile pe care le-a suferit i-au fost fatale, spune un apropiat al familiei. Daniel Ştefan Drăgulin s-a stins pe patul de spital, după ce duminică, 11 octombrie, starea sa de sănătate s-a degradat. A fost transferat în stare critică la ATI şi intubat. Cu toate eforturile medicilor, viaţa nu i-a mai putut fi salvată. Virusul a făcut ravagii în organismul său slăbit de alte afecţiuni

 

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori