Politică

Cine va fi VICEPRIMAR/Ioana D’arc mai are 5 cu DEMISIA in ALB, semnata de toti cu multa DARUIRE fata de Conducator/COSTI, vezi daca m ai ADUS in echipa, ai RAMAS fara MANDAT/Succes in 2024 !

Sunt calcule destul de complicate referitor la alegerea viceprimarului orasului cum, de altfel, se întâmplă în majoritatea unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, nefiind excluse surprizele.

În orașul nostru,  primar a fost ales Dorel Dorobantu , din partea PSD, aceeaşi formaţiune politică fiind mandatată cu nouă consilieri, în vreme ce PNL a primit sase mandate,  dar dna Ioana D’arc l a demis pe dl Bratoi de pe locul 2 -vicepresedinte, pentru SPIONAJ informatic si dramatic.

 

 

 

 

Cum, pentru o majoritate este nevoie de opt voturi în consiliu, Ioana D’arc  are nevoie de trei voturi de la PSD(ILIUTA, aduna 3 băieți prin Marius si ajut o😅) 

 

 

 

 

 

 

 

Pe de altă parte,  daca primarul va fi validat(depinde cum se trezeste judecatorul😅) Ioana D’arc paraseste consiliul si unii zic si partidul, ca de, nu mai produce iluzii, a promis 2000 de voturi 😅.

În ambele variante, il puteam vedea viceprimar pe cel exclus, dar Ioana D’arc l a dat afara din partid cu voturile unor persoane ce nu fac parte din BPL😝 Asadar, Costi , dupa ce a intrat in PNL cu 2 consilieri in functie , au fost maziliti amandoi . 

Mai există varianta probată în 2016, ca unul /unii consilieri să se ,,vândă” şi atunci se vor răsturna toate calculele.

Surse de presă ne-au informat că în acest moment se duc negocieri dure pentru crearea unei majorităţi şi ,,surprizele” nu vor întârzia să apară

 

 

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori