Politică

Cu ALBANEZII prin POLITICA/JAMES Bond la vedere !

Previzibil, dar de efect. Ştim că nu mai râde nimeni când le spunem politicienilor „la mulţi ani” de 27 septembrie, dar nu o facem doar ca să ne simţim noi bine, ci ca să se simtă ei bine. Tu cum te-ai simţi dacă ar fi ziua ta şi nimeni nu te-ar băga în seamă? Aşadar, la mulţi ani, domnilor, să ne trăiţi o infinitate de născociri, o viaţă de înşelăciuni şi un veac de plăsmuiri.

Unii fac ce vor prin lege pentru ca, au cu ce si in ce. Dremitescu Bond😂

 

Evident, începem povestea zilei de 24 august cu campionul vicleşugurilor, baronul ficţiunii, inegalabilul prinţ al dusului cu zăhărelul, James Bond. Aşadar, vă informăm oficial că  J.B.şi-a propus ca anul acesta să facă ceva diferit de 24 august. El şi-a propus ca, în dezacord cu restul zilelor din calendar, astăzi să spună numai şi numai adevărul. „Sunt dator cu asta, trebuie să reechilibrez balanţa. După atâţia ani în care am ajuns să nu mai fac distincţia dintre adevăr şi plăsmuire, am nevoie să mă ancorez pentru câteva ore în realitate. Sâmbătă, voi spune adevărul, numai adevărul, aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a anunţat James Bond pe contul lui de Facebook. Bond a lansat această provocare după ce, în ultimele zile, le-a tras-o unor jurnalişti, pe care i-a făcut să creadă că, în calitate de membru în CA al BEJ, ar putea să-i ajute să devină corespondenţi zonali ai Televiziunii Române. „Ce vreţi, nu s-a putut abţine. Ştia că întră în post şi a făcut-o lată de «Lăsata Secului»”, a comentat un analist politic.

Cea mai tare minciună: Felixpescu Bond!!!😂

Au fost câteva zile la începutul acestui an în care ne-am îndoit de un adevăr pe care îl ştiam cu toţii. Respectiv faptul că Felixpescu nu există. Sunt mai multe voci care susţin că presupusul deputat de Galaţi şi eventualul ministru de Finanţe de fapt nu ar exista în realitate, şi că ar fi o invenţie a lui Dan Nica, cel care ar şi încasa indemnizaţiile fantomei respective. Ca să ne pună pe o pistă greşită, Dan Nica a reuşit să găsească la învestirea Guvernului Grindeanu un personaj care să semene cu pozele din campania electorală a lui Vasile Iliuta. Mai mult, dublura a fost pusă chiar să dea nişte declaraţii televiziunilor şi chiar a apărut la mai multe evenimente. Asta doar în primele zile de mandat, după care cei doi Bond s-au făcut din nou nevăzuti, aşa cum a fost în toţi anii de mandat de până acum.

Şi ceilalţi au pregătit sau li s-au pregătit surprize

Şi restul politicienilor gălăţeni sărbătoresc astăzi cum se cuvine ziua internaţională a neadevărului. Spre exemplu, soţia lui Nicuşor Ciumancenco urma să îi redecoreze peste noapte dormitorul lui Nicuşor sub formă de birou de primar. Astfel, Ciumancenco ar fi urmat să se trezească primar, cu vreo cinci moşi la coadă la dormitorul lui gata să intre în audienţă. De asemenea, Victor Paul Dobre urmează să anunţe în această dimineaţă că îşi dă demisia din PNL, în vreme ce Dan Nica dă declaraţii la DNA cum că nu a luat niciodată şpagă.
Directorul de Minciuni

ACOPERITII merg la „pregă”/noutăţi

Lipsit de experienţă în domeniul gogoşilor pentru publicul larg, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, încearcă să recupereze din mers. Astfel, Pucheanu merge zilnic la „pregă” la mai-marii PSD. Este vorba despre Dan Nica, Florin Pâslaru şi Nicolae Bacalbaşa. „Recunosc, sunt nou în branşă, dar sunt dornic să învăţ. Nu pierd timpul, ştiu că am multe de recuperat, deci fac pregătire în domeniu cu cei mai buni. Ştiu că experienţa este cea care mă va desăvârşi, dar am nevoie şi de o bază teoretică înainte de a îmi începe cariera în domeniul născocirilor”, a spus cu francheţe Ionuţ Pucheanu. Maeştrii PSD sunt mândri de elevul lor. „Este cel mai bun elev din câţi am avut până acum. E un adevărat Făt-Frumos, învaţă într-un an cât alţii în 9. În ritmul acesta, m-ar putea depăşi chiar şi pe mine. Ştiu că e greu, că vorba aia… «la umbra marilor copaci nu creşte vegetaţie», dar e posibil. Eu am încredere că va deveni în cel mai scurt timp un adevărat pesedist de nădejde”, declarat Dan Nica, mentorul primarului Ionuţ Pucheanu.
Ionuţ Pinochianu

Gluma zilei: Eugen Durbacă  nu se retrage

Cea mai bună farsă dintre toate aparţine celui mai versat dintre pinochii loali, baronul Eugen Durbacă. Într-o postare pe Facebook, acesta a anunţat încă de aseară că se lasă de politică şi se va retrage undeva la munte să îşi trăiască ultimii o mie de ani. „Plec din politică, vă las. Trebuie să vină şi alţii din urmă. Să facă şi ei măcar zece la sută din binele pe care l-am făcut eu şi totul va fi perfect. :)))))))))”, a scris Durbacă.

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori