Politică

SPOVEDIREA lui ILIUTA la CAJU in marele cotidian ARENA PSD 🤣

Iliuta  se spovedeste lui Caju si vorbesc singuri pe pagina Arena🤣Da, ai dreptate ca felipe are acest caracter, dar cine dreacu te a pus sa dai afara toti directorii din serviciile subordonate si sa l pui pe Edy mare boss peste tot🤣cand mai are timp si baiatul asta sa mearga acasa, la sotie, la copii, la sprit🤷‍♂️cu baietii din Fundulea?!😜

Spovedire iliuta

V. Iliuţă: A avut un comportament ireproşabil până la aflarea rezultatelor, ulterior s-a schimbat total. Din acel moment, vroia să împartă el tot!

n urmă cu 4 ani de zile, Răducu Filipescu era liderul autoritar conducând, cu mână de fier, nu doar partidul ci şi judeţul. Nimeni nu îndrăznea să-l contrazică. N-a privit niciodată cu ochi buni  “parteneriatul” cu Iliuţă şi PDL, realizat sub sigla ACL, în 2014, însă n-a ezitat să le confere „acestora” încredere până şi-a văzut sacii în sacoşă, adică până la câştigarea alegerilor privind Consiliul Judeţean. Ulterior, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a scăpa de Iliuţă deşi contribuţia acestuia şi a colegilor săi din fostul PDL, a fost esenţială în obţinerea unei victorii reconfortante. A insistat până în ultima clipă să-şi impună cu forţa „favoritul”, Valentin Barbu, într-o competiţie internă cu actualul preşedinte al CJ. Dar fără succes! Să „rememorăm” acele vremuri, invitându-vă să savuraţi interviul realizat cu Vasile Iliuţă după mai bine de 4 ani de la acel episod care se pare că l-a marcat pe actualul senator, Răducu Filipescu. Coincidenţă sau nu, Iliuţă şi Barbu se vor afla din nou faţă în faţă, de data asta călărăşeanul fiind cel care va decide cine este mai bun!

Domnule preşedinte, pe 24 iunie s-au împlinit cei 4 ani de mandat. Aş dori să ne întoarcem puţin în timp şi să ne spuneţi cum aţi devenit atunci, până la urmă, propunerea PNL pentru şefia Consiliului Judeţean. Nu încape dubiu, aţi contribuit substanţial la victoria partidului la locale. Totuşi, ultima bătălie s-a dat în cadrul partidului întâmpinând o rezistenţă din partea preşedintelui de atunci, Răducu Filipescu care l-a susţinut ca şi acum pe Valentin Barbu.

În 2016, am avut buna credinţă şi am venit, în noul Partid Naţiuonal Liberal, cu „zestrea” PDL, partid pe care l-am condus în calitate de preşedinte în cadrul Alianţei Creştin Liberale, înfăptuită 2 ani mai devreme. Am venit, să spun aşa, cu cei 8 primari care au întregit echipa Partidului Naţional Liberal. Am crezut că putem face o echipă mai mare, că suntem oameni cu demnitate politică, responsabili, în stare să ne atingem obiectivele politice pe care ni le propusesem. Şi aşa s-a şi întâmplat. Am izbutit să intrăm în alegeri cu 41 de primari, am reuşit să reconfirmăm în funcţie 37 dintre ei. Am muncit şi am câştigat şi anumite primării unde m-am implicat efectiv, aşa cum s-a întâmplat la Cuza Vodă. Pot să spun că am pus în slujba PNL toată experienţa mea politică. Dar, aici am dat peste un personaj rar întâlnit în politica asta locală, un personaj care nu mai ţine cont de nicio promisiune făcută. Contează doar ceea ce-şi doreşte dumnealui. Ce poate să facă să rămână doar el în vârf ca să decidă pentru ceilalţi. Nimic mai mult!

Sugeraţi că atâta timp cât au durat precampania şi campania a fost atent cu dvs., vă consulta de fiecare dată doar ca să-şi vadă, cum se mai spună, sacii în căruţă.

Da, aşa este. A avut un comportament ireproşabil până la aflarea rezultatelor, ulterior s-a schimbat total. Din acel moment, vroia să împartă el tot.

M-a invitat, mi-amintesc, la o întâlnire la „Sălcii” rugându-mă să nu mă înscriu în competiţia internă pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. În urmă cu 4 ani, preşedintele, după cum bine ştiţi, era ales din rândul consilierilor judeţeni. Şi am zis: „De ce? De la bun început am plecat cu ideea că voi candida. Am promis celor din teritoriu că voi fi viitorul preşedinte al CJ Călăraşi.” „Dacă îndrăzneşti să te înscrii, te distrug!” mi-a spus. Bineînţeles că am reacţionat şi l-am contracarat pe măsura vorbelor spuse. Ne-am certat, fiind la un pas de încăierare. Din păcate!

Aţi intuit vreodată c-o să vă tragă scaunul?

Nu, niciodată. În politică dacă oamenii te votează înseamnă că eşti valoros…

Şi totuşi s-a întâmplat.

S-a întâmplat, într-adevăr. Cu acest om care n-a generat decât răutăţi, duşmănii, lucruri dezagreabile în politica locală.

Vorbeaţi de „zestre”. Aţi venit cu o contribuţie la noua construcţie politică PNL, importantă care a făcut mai facilă victoria la locale. Ne puteţi spune care a fost aportul contracandidatului dvs. de atunci?

Era omul lui, supusul său. Era „ghiocelul” care putea fi manipulat oricând, cu uşurinţă. Executa fără să crâcnească orice comandă primită. Filipescu putea astfel să fie şi parlamentar dar să şi conducă prin „interpus” şi Consiliul Judeţean. Redevenea stăpânul absolut al judeţului!

De data asta, din nou faţă în faţă cu adversarul dvs. din urmă cu 4 ani.

Acum poate să-şi dovedească valoarea intrând în competiţie cu mine. Arătând oamenilor ce poate să facă, ce viziune are, cum poate să conducă de mâine Consiliul Judeţean. Ce poate să aducă în plus faţă de ce am făcut eu cu echipa mea pe care am construit-o cu mare greutate. Din nefericire, am întâmpinat foarte multe piedici din partea PNL. Colegii mei nu m-au susţinut ca să construiesc o echipă rapid şi să „guvernăm” judeţul aşa cum ar fi trebuit. Am şi eu câteva scăpări în sensul că n-am reuşit să coagulez în jurul meu o echipă într-un termen scurt. A trebuit s-o lungesc cam 2 ani, perioadă în care am înregistrat nişte pierderi pe care n-am putut să le mai recuperez în timp util astfel încât să transpun în fapte toate promisiunile asumate în faţa cetăţenilor acestui judeţ.

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori