Politică

Marius incepe strategia de COLECTAREA Voturilor !

 

In plină pandemie electorală, Marius, fost președinte PNL a început să strângă alegători in casa de vacanta-goală si o trage pe saniuta cu hell energy. Dupa ce i s a prescris dosarul DNA cu suma de 10 milioane euro din terenuri prin Timisoara , suma regasita in actiuni la FP pentru Busoi, incearca sa stranga voturi pentru PSD si Iliuta sa “mananca” si gura lui ceva dulce.😂😝🤷‍♀️Dupa ce m a cautat intr o noapte pe Muncii , aflat sub influența băuturilor spirtoase a început să scuipe venin pentru pierderea PNL si a tras o n PSD pe persoana fizica.

Descoperire neaşteptată: Alcoolul a salvat omenirea

 

Manhattan Cocktail Classic Opening Gala Held In Cafeneaua rosie
Strămoşii oamenilor ar fi fost salvaţi de la extincţie de consumul de alcool, cred oamenii de ştiinţă care au studiat obiceiurile alimentare ale primatelor de acum milioane de ani, relatează The Independent.

Evoluţia capacităţii de a metaboliza alcoolul e posibil să îi fi salvat pe strămoşii preistorici ai omenirii de la extincţie. Un strămoş comun al oamenilor şi al celorlalte primate a evoluat în direcţia metabolizării mai eficiente a alcoolului cu ajutorul unei proteine.

Aceste primate au avut ca urmaşi nu numai oamenii, dar şi gorilele, cimpanzeii şi maimuţele bonobo, toate aceste specii fiind capabile să metabolizeze etanolul, substanţa chimică din alcool.

Strămoşul comun al oamenilor şi cimpanzeilor a trăit în urmă cu între şase şi opt milioane de ani în urmă. Primatele şi maimuţele au un strămoş comun de acum 25 de milioane de ani.

Într-o nouă carte, profesorii Dr. Kim Hockings şi Dr. Robin Dunbar argumentează că această capacitate de metabolizare i-a ajutat pe strămoşii oamenilor să supravieţuiască în faţa altor specii rivale de maimuţe sau primate pentru că le-a permis să consume fructe mai coapte şi fermentate pe care acele populaţii rivale nu le puteau consuma pentru că pentru ele erau otrăvitoare pentru ele din cauza alcoolului.

Speciile de maimuţă încă nu pot să tolereze etanolul din fructele foarte coapte, iar autorii spun că această sursă de calorii e posibil să fi salvat primatele de la extincţie.

Dr. Hockings, lector senior la Universitatea din Exeter, Regatul Unit, spune că „şi astăzi putem observa primatele consumând fructe fermentate şi chiar bând vinul produs de oameni. Este greu să găsim un răspuns la acest comportament, dar el reflectă şi istoria noastră, a omenirii, cu alcoolul. Un alt factor interesant este că nivelul de alcool dintr-un fruct fermentat este între 1 şi 4 procente, iar alcoolul pe care îl consumă oamenii astăzi este, de multe ori, mult mai puternic”.

Autorii adaugă că alcoolismul la oameni nu este doar o problemă medicală ci „o parte din fundamentul societăţilor umane, trecute sau prezente

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori