Politică

Candidati PSD-Spovedire Marius MILITARU-Consilierul lui ILIUTA : Dorobantu cu delegatie de la ICCJ (?!) MITI sau MILITARU Marius !

Intr o întâlnire de taină sub aburii unui ceai din ciubotica cucului turbat, Marius Militaru zis si Anerepistul(dosar Penal DNA -nr 742 , faptă săvârșită la Timișoara cu paguba de 8 milioane euro, clasat pentru prescrierea faptei -suma transformata in actiuni la F.P. in contul  lui Busoi s a spovedit intr o cafenea ca, PSD are trei candidați la primarie:

Dorobantu cu delegatie de la  ICCJ (marius, unde dreaqu ai terminat dreptul? De cand ICCJ da asemenea delegatie?! Stii foarte bine ca el a pierdut recursul si contestația în anulare cu ANI la ICCJ. Da, potrivit constituției,  poate sa si depună dosarul dacă l accepta filiala județeană, dar va fi contestat pe fond si apel si PSD ramane fara candidat)

Miti nu cred ca se lanseaza intr o mocirlă de Fundulea si cum tu ai intrat sub Iliuta în PSD, iar Vasilică il rade  pe Iacomi si Iulian va candida de la PNL👌 ai toate sansele sa fii candidat la primărie 😝și să ajungi primar la Timișoara🤣 unde ai tepuit multe lucrări  si ai fugit.

Revenim cand Marius schimba ceaiul de plante 😂😝🤷‍♂️si PSD ajunge la guvernare 🤣sa dea funcții la băieții din oraș 🤷‍♂️

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori