Politică

DRAGULIN Daniel-presedinte Filiala CALARASI a PUTUT inchide o GROAPA de GUNOI din Calarasi cu peste 4 milioane de EURO , dar nu poate REFACE organizatia PNL Fundulea din 8 martie ?! Acest ARTICOL pleaca si spre ORBAN !

 În  Parlament si Guvern se votează legi/ordonanțe prin telefon, Dragulin nu poate sa strângă 15 telefoane din Biroul Judetean PNL sa voteze cine raspunde de organizația unui oras: Biroul Local ales în prezența conducerii județului în 2019 sau candidatul la primarie propus de Dragulin si Barbu în martie 2020. #Nusuntetisanatosi

 

Comunicat Organizatia(inca)  PNL Fundulea

Am aflat, cu o ușoară surprindere, că, în cursul zilei de ieri doamna Mădălina Obada a fost desemnată de conducerea pnl Călărași drept candidat pentru funcția de primar al orașului Fundulea. Vă informez că organizația PNL Fundulea a susținut candidatura domnului Bebereche Valeriu la funcția de primar al orașului Fundulea , fapt care a fost adus la cunostinta conducerii pnl Călărași în urmă cu mai bine de 3 săptămâni, prin procesul verbal de ședință al bpl.

 


Cu mențiunea că nu am personal nici o problemă cu doamna Mădălina, felul în care a procedat conducerea pnl Călărași, respectiv domnul Dragulin, este total lipsit de etică, că să nu spun altfel! Deși inițial, convenisem cu domnul Dragulin ca, candidatul să fie desemnat în urma unui sondaj de opinie, domnia sa a luat această decizie fără consultarea organizației locale a pnl, care nici în prezent nu este de acord cu candidatura doamnei Obada.

 


Deci, domnule președinte pnl Călărași, ce faceți, desființati intreaga organizație PNL Fundulea?!
Am tot respectul față de toți alegătorii din Fundulea care au susținut și votat pnl, împreună cu care la ultimele alegeri am ajuns la egalitate cu psd, cărora le mulțumesc sincer.
Tocmai din respect față de dumneavoastră vă informez că, cu actuala conducere a pnl Călărași, organizația locală nu poate face politică în slujba cetățeanului din Fundulea și a intereselor sale.

 


Eu nu am intrat în politică pentru pnl Călărași, ci pentru interesul cetățenilor din Fundulea și pentru dezvoltarea localității noastre.
Președintele (încă) PNL Fundulea,
Valeriu Bebereche

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori