Politică

Cum sa “BEI” la NEAMTU cu PARTID si sa te TREZESTI la FARMACIE fara PARTID 😜

Lejer, de noapte, în clădire noua, pe DN3🤣😜👍

 

Asezat eu la pixul laptopului meu, care scrie cu cerneală electrică, am fost sunat de un prieten ateu, Bogdan-de la noul PNL să-mi spună la mulţi ani! La mulţi ani ce? – am întrebat eu, știindu-l cusurgiu la credinţă. La mulţi ani de primăvară, zice el. Hristos a Înviat! – adaug eu, hotărât.

 

Ai văzut tu? – vine întrebarea ironică a amicului ateu. Apoi m-a sunat un prieten de la București cu care am vorbit și ieri despre PLUS. Mă, CLAUDIU, beţivul ăsta, sub ce masă o fi dormind la ora asta? De ce mă întrebi pe mine? Te știu, zice, urmaș de liberali și poate știi! Nu știu, zic, și nu mă interesează, iar politică nu fac pentru a-mi păstra libertatea de a-i înjura pe toţi când fură sau o iau pe arătură. Pot să-ţi spun doar că  Nelu  pare beat.

 

Omul are cusururi, poate fi tembel, dar nu bea. O știu de la unii care-i sunt în preajmă. E ca COSTICA, pe care l-am pus în pamflete, amestecând vinovat licorile bahice în cuvinte, când era DIRECTOR. După ce s-a mutat din politică, am avut prilejul să-l cunosc la niște mese cu pileală din greu. BOGDAN, venit mereu cu nevastă-sa, pupa paharul de vin doar la insistenţele mele. Măi, nea BOGDANE, să ai faţa asta de tărie de Pitești și să nu te atingi de alcool, îl mânii pe Dumnezeu!

 

Hai bagă niţel, că nu mușcă și se usucă beregata. Nu bea. COSTICA, o știu de la oameni care-l cunosc de când era flăcău, n-a corespuns niciodată moacei sale cu predestinaţie șugubeaţă. BAIETII din GASCA VECHE poartă blestemul de a fi pârâţi în domeniu. Alcoolicii ar putea comite un protest stradal pentru furt de identitate.
Închei cu frica unui alt telefon ciudat, pregătindu-mă să fug în grădină.

 

Poate cântă iar cucul, o pasăre care confirmă primăvara și a venit prudentă, după berze și grauri, când gerurile par a se fi isprăvit, iar gălbenelele au ieșit între meri, ca niște nasturi aurii pe cămașa lui DD care stă culcat în BORDURI si DOSARE! Hristos a Înviat

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori