Politică

Pamflet/Amintiri din viitor:Cum sa SCHIMBI un NUME de PARTID la NEAMTU si sa- l TRANSFERI la MOBILA pe DN3😜

PAMFLET Fundulea Pentru bărbații care stiu sa faca politica.

Un SFAT: Nu ma mai căutați noaptea la Dan ca, mai pierdeți un PARTID, e K?

Previzibil, dar de efect. Ştim că nu mai râde nimeni când le spunem politicienilor „la mulţi ani” de 1 martie, dar nu o facem doar ca să ne simţim noi bine, ci ca să se simtă ei bine. Tu cum te-ai simţi dacă ar fi ziua ta şi nimeni nu te-ar băga în seamă? Aşadar, la mulţi ani, domnilor, să ne trăiţi o infinitate de născociri, o viaţă de înşelăciuni şi un veac de plăsmuiri.

Marius face ceea ce nu a făcut niciodată

Evident, începem povestea zilei de 1 martie cu campionul vicleşugurilor, baronul ficţiunii, inegalabilul prinţ al dusului cu zăhărelul, MBM. Aşadar, vă informăm oficial că MBM şi-a propus ca anul acesta să facă ceva diferit de 1 martie. El şi-a propus ca, în dezacord cu restul zilelor din calendar, astăzi să spună numai şi numai adevărul. „Sunt dator cu asta, trebuie să reechilibrez balanţa. După atâţia ani în care am ajuns să nu mai fac distincţia dintre adevăr şi plăsmuire, am nevoie să mă ancorez pentru câteva ore în realitate. Duminica, voi spune adevărul, numai adevărul, aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a anunţat MBM pe contul lui de Facebook.

 

El a lansat această provocare după ce, în ultimele zile, le-a tras-o unor jurnalişti, pe care i-a făcut să creadă că, în calitate de  membru PNL-ascuns, ar putea să-i ajute să devină corespondenţi zonali ai sediului de la MOBILA lângă politie-vizavi „Ce vreţi, nu s-a putut abţine. Ştia că întră în post şi a făcut-o lată de «Lăsata Secului»”, a comentat un analist politic.

Cea mai tare minciună:

Au fost câteva zile la începutul acestui an în care ne-am îndoit de un adevăr pe care îl ştiam cu toţii. Respectiv faptul că VB nu există. Sunt mai multe voci care susţin că presupusul presedinte şi eventualul candidat de la (sac-nu spun) de fapt nu ar exista în realitate, şi că ar fi o invenţie a lui MBM, cel care ar şi încasa indemnizaţiile CA-drumuri . Ca să ne pună pe o pistă greşită, V.I a reuşit să găsească la învestirea completului de la cafenea un personaj care să semene cu pozele din campania electorală a lui O.M. Mai mult, dublura a fost pusă chiar să dea nişte declaraţii televiziunilor şi chiar a apărut la mai multe evenimente. Asta doar în primele zile de mandat, după care D.D. s-a făcut din nou nevăzut, aşa cum a fost în toţi anii de mandat de până acum.

MBM merge la „pregă”

Lipsit de experienţă în domeniul gogoşilor pentru publicul larg, președintele  BEN OVI, încearcă să recupereze din mers. Astfel, MBM merge zilnic la „pregă” la mai-marii PSD. Este vorba despre complotul de 5 băieți care credeau că, prin V.I. vor reuși să se frece-n PSD cu PNL

„Recunosc, sunt nou în branşă, dar sunt dornic să învăţ. Nu pierd timpul, ştiu că am multe de recuperat, deci fac pregătire în domeniu cu cei mai buni. Ştiu că experienţa este cea care mă va desăvârşi, dar am nevoie şi de o bază teoretică înainte de a îmi începe cariera în domeniul născocirilor”, a spus cu francheţe V.B.. Maeştrii PSD sunt mândri de elevul lor. „Este cel mai bun

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori