Politică

HOPA: Dupa 45 zile de PAUZA online, actualul “PRESEDINTE” PNL arunca un MESAJ cu IZ de Candidat/Cititi printre RANDURI si spre Capitala ?!

ȘTIAȚI CĂ MAKITA AR FI DORIT INIȚIAL SĂ CONSTRUIASCĂ LA FUNDULEA?

 

În cursul zilei de ieri am avut o întâlnire cu domnul Niculae Cismaru-primarul comunei Brănești, ocazie cu care am pus bazele unei viitoare colaborari, în sensul de a-mi acorda sprijinul pentru implementarea unora din proiectele care au reprezentat un real succes la Brănești.
Timp de mai bine de două ore, domnia sa, cu amabilitatea și profesionalismul care-l caracterizează, a făcut o prezentare a realizărilor dar mai ales a proiectelor de viitor.
CONCLUZIA este că Fundulea a rămas cu 20 de ani în urmă și va fi foarte greu să ne mai revenim.
Secretul SUCCESULUI- nu este un mare secret, la Brănești s-a reușit datorită profesionalismului echipei de conducere, printr-un management eficient, aplicat cu bună credință.
În scurt timp, printre multe altele, se va realiza accesul la autostradă ( în apropiere fiind și zonă industrială, creînduse premisele unei dezvoltări fără precedent), construirea unei policlinici și a unui nou corp pentru grădiniță.
De ce vă spun toate astea? Pentru ca să vedeți că se poate! Și nu e departe de noi. Din contră, Fundulea a avut condiții mai avantajoase dar nu a știut să profite de ele.
Sunt foarte multe de făcut și singura soluție pentru dezvoltare și crearea unor condiții normale la Fundulea o reprezintă atragerea de investitori și accesarea de fonduri europene. Astfel, se vor crea locuri de muncă și va crește bugetul local, ceea ce va permite realizarea mai multor proiecte locale și implicit, creșterea nivelului de trai al cetățenilor, precum și al mediului în care conviețuim.
NU am ce face și mă întorc din nou la Brănești unde, doar 15% din buget reprezintă cheltuieli de personal. La Fundulea cum e ? Nu știu dacă rămân mai mult de 15% pentru investiții pentru că 85% se duc pe cheltuieli de personal! De ce? Pentru că Fundulea are buget foarte mic! De ce? Pentru că nu s-au atras investitori și nu s-au accesat fonduri europene! De ce ? La această întrebare vă rog pe dumneavoastră să răspundeți!
Și da, MAKITA a vrut să-și construiască fabrica la Fundulea dar a avut probleme ” de comunicare ” cu conducerea primăriei Fundulea, fapt pentru care s-au dus la Brănești, unde , în prezent aportul MAKITA la bugetul local este cât tot bugetul consiliului local Fundulea. Și va crește pentru că se vor extinde, construind inclusiv câteva blocuri de locuințe pentru propriul personal.
Tot respectul meu pentru domnul Cismaru și întregul personal al primăriei Brănești.
Multumirile mele pentru disponibilitatea domniei sale de a mă sprijini pentru a aduce și Fundulea la o stare de normalitate!

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori