Politică

Consiliul JUDETEAN-BUGET-Spagalachilotei/Dupa BUGET, Dragulin va fi DENUNTAT la DNA !

Având în vedere manevrele lui “șpagă la chilotei” privind manipularea consilierilor PNL de a nu vota bugetul județului, redactia noastră deține niste documente pe care le vom trimite Direcției Naționale Anticorupție.

 

Drăgulin şi Filipescu chiar nu glumesc. Primul, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene, i-a convocat, joi, pe consilierii judeţeni PNL, la 11.00, cu o oră înainte de momentul desfăşurării şedinţei de plen pentru „a-i instrui” pe marginea votării Proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al Judeţului pe 2020 şi estimările pe 2021-2023, aflat pe ordinea de zi.

Cel mai probabil, consilierilor li se va pune în vedere să nu voteze Proiectul de buget aşa cum a fost el întocmit de preşedintele CJ Călăraşi, în micimea lor, Drăgulin şi Filipescu crezând Bugetul e al lui Iliuţă şi nu al Judeţului. Cei care nu vor respecta „indicăţiile” riscă să-şi piardă mandatul de ales judeţean dar să fie şi exclus din partid. Dictatura prinde astfel contur într-un partid în care liderii lui lasă impresia că şi-au pierdut până şi simţul raţiunii. Ar fi în stare să dea până şi foc unui judeţ doar ca să-l pedepsească pe rivalul lor „de moarte”, Iliuţă! Bunăoară, o serie de investiţii aflate în derulare vor fi suspendate pe o perioadă nedeterminată, în plus, o parte din „subordonate” riscând să-şi îngreuneze şi mai mult activităţile.

Pentru a nu fi aprobat Bugetul, Drăgulin şi Filipescu au nevoie de minim 16 voturi. Să vedem mâine în sală tot atâţia „iresponsabili”, capabili să-şi bată joc de un judeţ întreg, doar pentru că nu pot / nu vor să-şi depăşească condiţia de slugi?

Editia

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori