Anchete DNA

VIDEO/Politist la FURT: Fiul lui BOERESCU a fost FILMAT in timp ce isi TAIA unghiile prin Casa de Marcat/ Iulian Vlad BOERESCU e politist pe Autostrada !

Polițist filmat în timp ce dă cu jula prin banii din casa de marcat!

Se numește Iulian Vlad Boerescu, e din Lehliu-Gară și e angajat, ca agent principal, în cadrul Biroului Poliției Rutiere Autostrăzi, cu sediul în Brănești. Tatăl acestuia este tot polițist, în cadrul Poliției orașului Fundulea. În repetate rânduri, a fost filmat în timp ce fura bani din casa de marcat a unui magazin-mixt, cu sediul pe bulevardul Gării, din Lehliu-Gară.

În zonă, magazinul este unoscut drept al lui Marian Turbatu. De dimineață, patroana ne confirmă apucăturile polițistului: “El era prieten cu noi. Pe mine m-a deranjat că era prieten cu noi. Eu îl lăsam să intre, dar nu mă gândeam că-mi ia, nici nu-mi trecea prin cap c-ar putea să facă așa ceva. Nici nu-mi trecea prin cap și nici n-am înțeles… Cred că nici el…” Patroana afirmă că l-a chestionat în legătură cu furturile repetate comise de acesta, din casa de marcat: “A spus ceva că trebuia să ia el orez, să-i dau eu ceva, niște bani… Cred că pur și simplu n-avea bani și, fiind așa la îndemână… După ce l-am prins, m-am uitat pe camere.” Ne spune că nu mai are habar de câte ori polițistul Iulian Vlad Boerescu s-a servit cu bani, din casa de marcat a magazinului.

Venea frecvent, pretextând că este prieten cu fata patronilor. “E polițist și tocmai d-asta nu vreau să-i fac rău.”

De situație au luat abia acum la cunoștință șefii săi din cadrul Biroului Poliției Rutiere Autostrăzi . “El e nou la noi. Altfel, este un polițist foarte zelos. Avem nevoie de toate aceste date pentru a ne informa superiorii.” Iulian Vlad Boerescu nu era de tură.

În Lehliu Gară, ne-a răspuns mama acestuia: “Nu este adevărat. Nu înțeleg de unde sunt acuzațiile astea în primul rând.” Contactat, Iulian Vlad Boerescu s-a arătat contrariat: “Eu nu înțeleg ce bani.” Invitat să ne explice metoda prin care șterpelea banii din casa de marcat a magazinului-mixt administrat de Marian Turbatu, brusc a devenit extrem de absorbit de cu totul alte activități: “Sunt puțin ocupat acum.” Singura reacție a acestuia legată de modul prin care reușea să fure a fost aceasta: “Hmm.” Ulterior nu a mai putut fi contactat

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori