Politică

PNL pregateste al 5 lea CANDIDAT pentru PRIMARIE/Surse: ILIUTA il vrea pe MILITARU/La PSD vrea sa candideze ZAINEA !

După  pierderea alegerilor prezidențiale  din primul tur cât și cele de maine-tur2, lupta pentru candidatul la primarie devine foarte interesanta: Felipe ii vrea pe Florin-primar si pe Madalina-viceprimar, Dragulin ii vrea pe Baluta-primar si pe Costy-viceprimar, Iliuta ii vrea pe Militaru-primar si pe Florin-viceprimar. După alegeri, vom vedea cum se pozitioneaza actualul președinte al organizației.  Acum, au loc întâlniri prin sedii de partide, firme, cafenele și se cauta personaje puternice prin tăvile cu berbeci la protap si vinurile alese,  sponsorizate de unul gras care a tras câteva sute mii de euro din terenul vândut firmei PENNY si nu poate candida la primar pentru ca e colaborator al securității si n-a dat lemnele promise la alegători în 2012 din pădurile furate. Si dl Ben OVI vrea sa candideze, dar mai e un pic si merge la bulau(d-aia nu si-a dat demisia din C.L. În 2012 ) Actualul primar vrea sa tina două partide în protapul USL de unde va scoate primarul si sa-l puna pe Ben OVI pentru a 3 a oara viceprimar(la slobozia)

Viorica Dăncilă, candidatul susţinut de PSD, s-a clasat pe primul loc la nivelul oraşelor Budeşti şi Fundulea, potrivit numărătorii paralele realizate de un partid politic (PSD), în cadrul primului tur al alegerilor prezidenţiale din 10 noiembrie.

La Budeşti, Dăncilă ar fi obţinut 767 de voturi, realizând un procent de 32,68%. Pe 2 s-a situat Klaus Iohannis cu 690 de voturi (29,4%) iar pe 3, Mircea Diaconu cu 587 de voturi (25,01%). Numărul voturilor valabiul exprimate a fost 2.347.

În Fundulea, Viorica Dăncilă ar fi obţinut 1.071 de voturi (39,55%). Candidatul susţinut de PNL, Klaus Iohannis a obţinut 889 de voturi (32,83%), pe 3 clasându-se candidatul USR PLUS, Dan Barna cu 249 de voturi (9,13%). Numărul voturilor valabil exprimate a fost 2.708

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori