Politică

Roxana PATURCA uita cati PENALI si CONDAMNATI are in PARTID si cati au SCAPAT de Neridicarea IMUNITATII pentru a fi anchetati !

 

Frumoasa blonda din Calarasi a uitat ca doi președinți au facut/sunt la închisoare. Parlamentari si Miniștri au dosare de corupție si alti sunt/iesit de la bulau. Președinți de CJ si Primari sunt anchetați/închiși pentru corupție. Aceasta moțiune a picat din cauza Condamnatului Dragnea care a umplut guvernul cu personaje din teleorman si a tras un premier agramat, incult , condusă de penalii abonați la contracte cu statul. Nu stiu ce va face PNL, partenerul din USL, dar trebuie sa va împăcați cu gândul că,  ne-ati facut de ras in europa

 

Dragi prieteni,

Moțiunea de cenzură a trecut, din păcate, astăzi, 10 octombrie, în Parlament. Această zi va rămâne în istoria post-decembristă ca joia neagră pentru economia și democrația românească, joia neagră pentru bunăstarea românilor. Haosul în care Klaus Iohannis aruncă azi țara, lăsând-o fără viziune și program de guvernare, fără guvern stabil, fără buget rectificat, în prag de iarnă și în pline alegeri prezidențiale va avea efecte devastatoare pentru economie și pentru imaginea României în plan extern.

Cu siguranță, mi-aș fi dorit, și eu, alături de ceilalți parlamentari social-democrați, ca moțiunea să nu treacă. Era o șansă pentru Guvernul PSD de a-și duce până la capăt promisiunile electorale și de a continua creșterea economică.
Sper doar ca cei doi parlamentari de Călărași, respectiv senatorul Răducu Filipescu și deputatul Cătălin Predoiu, să poată face mai multe pentru călărășeni decât am făcut noi, parlamentarii social-democrați. Județul nostru are nevoie de continuarea investițiilor și de sprijinirea inițiativelor antreprenoriale locale, lucru pe care sper ca cei doi reprezentanți ai PNL să îl facă atunci când partidul lor va ajunge la guvernare.
Călărășenii trebuie să știe azi că parlamentarii care au votat moțiunea au spus DA salariilor și pensiilor tăiate, DA concedierii a 400.000 români din sistemul public și DA stopării programelor pentru tinerii antreprenori!
PSD, prin intermediul nostru, al parlamentarilor social-democrați, va căuta în Parlament cele mai bune soluții pentru a scurta cât mai mult perioada de haos și suntem convinși că avem forța să o facem. În acest moment există posibilitatea reală ca PSD să poată reface majoritatea parlamentară foarte repede, lucru la care nu renunțăm pentru că orice zi cu un posibil Guvern Iohannis înseamnă riscul implementării planului de austeritate.
PSD va continua să lupte pentru fiecare român. Aveți încredere în noi!
Cu drag,
Senator Roxana-Pațurcă
Președinte executiv PSD Călărași

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori