Politică

HOPA: Vasile ILIUTA vrea sa Fie ALES prin VOT Direct ! ORBAN a declarat ca OUG e data pentru BARONII Locali PSD si ca PNL nu are BARONI ?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cinci președinți de Consilii Județene din partea PNL i-au transmis la sfâșitul lunii mai președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, care este și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, acordul lor în ce privește adoptarea OUG-ului prin care s-a modificat legea, astfel încât șefii de CJ-uri să fie aleși prin vot direct, nu prin votul consilierilor ca în prezent. Realizatoarea Denise Rifai, de la Realitatea TV, a publicat documentele pe pagina sa de Facebook, despre care susține că le-a primit pe adresa emisiunii pe care o moderează, Legile Puterii.

Poziția șefilor CJ ai PNL este cu atât mai relevantă, cu cât liderii PNL și președintele Klaus Iohannis au criticat public OUG-ul adoptat luni de guvern pe motiv că este un cadou făcut baronilor PSD. Președintele CJ Sibiu, Daniela Câmpean (PNL), a argumentat pe o pagină de ce este bine ca șefii de CJ să fie aleși prin vot direct.

Cei cinci șefi de CJ-uri care au semnat adrese prin care își exprimă susținerea față de OUG-ul Guvernului Dăncilă sunt: Iustin Cionca, președintele CJ Arad, Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, Ion Dumitrel, președintele CJ Alba.

Argumentele președintelui CJ Sibiu, Daniela Câmpean în favoarea alegerii președintelui Consiliului Județean prin vot universal, egal, direct, secret și liber exprimat

Dorești să adaugi un comentariu?

Your email address will not be published.

Alte articole apreciate de cititori